image
Frederik Baltzer
10. april 2021 kl. 09:06
Med over 200 solgte billetter til årets første hjemmekamp var rammerne sat til et helt utroligt topbrag. Både Bjerringbro IF og IF Alliancen var overlegne i deres første kamp, og begge parter havde hevet 3 point med sig!
I bidende modvind måtte anfører, Jonas Bloch, allerede inden kampstart, se sig slået i lodtrækningen hos dommeren. I strid modvind fløjtede dommeren opgøret i gang og Bjerringbro IF kom buldrende i et benhårdt pres!!

Samspillet for IF Alliancen hang langt bedre fast, end det gjorde i sæsonpremieren mod Kristrup IF, og sågar kombinationsspillet begyndte at fungere. Det var ikke meget Bjerringbro var på bolden den første halve time. IF Alliancen tog styringen og tilkæmpede sig et hjørnespark efter godt 30 minutterspil.

Anders Lanng stod for sparket, og sparkede efter nærmeste stolpe. Jacob Ravn trækker alt opmærksomheden hos Bjerringbros forsvar og med en hop-over-bolden-finte havner bolden hos Thomas Langvad, som sætter bolden sikkert i kassen og sikre en 1-0 føring og første sæsonmål for hans vedkommende.

IF Alliancen 1 - Bjerringbro IF 0

Bjerringbro IF var ikke tilfredse med deres egen indsats og hævede deres intensitet med 10%. Dette kunne ikke mærkes på banen, og med en iskølig aflevering fra Mikkel Kato ‘Muddi’, sendes Nicolas Pedersen afsted mod baglinjen og med et tilrettet indlæg, hvor den rammer en modspiller på vejen ind, havner bolden i nettet.

IF Alliancen 2 - Bjerringbro IF 0

Efter en hård halvleg med strid modvind, skiftede tempoet sig ved anden halvlegs start. IF Alliancen havde samlet og sparet på kræfterne i første halvleg. Allerede kort inde i anden halvleg finder Anders Lanng Nicholas Pedersen på et hjørnespark. Endnu et mål fra Nicholas Pedersen og endnu en assist fra Anders Lanng.

IF Alliancen 3 - Bjerringbro IF 0

Bjerringbro var knækket, kiggede forgæves efter dommeren med deres tomme blikke. De havde det bestemt ikke sjovt, og i strid modvind kunne man have tænkt sig de egentlig hellere vil have siddet derhjemme med et varmt krus kakao eller te, men sådan var det ikke. IF Alliancen kørte videre og en bold fra Jonas Bloch i forsvaret over Bjerringbros forsvar sender Anders Lanng i dybden, der sætter bolden forbi i målmanden.

IF Alliancen 4 - Bjerringbro IF 0

Anders Lanng havde taget målstøvlerne på og ganske kort efter fra en fintfølt aflevering fra Frederik Rasmussen, sender Anders Lanng bolden ligeså stille over målmanden.

IF Alliancen 5 - Bjerringbro IF 0

Formlen var fundet:

Bolden -> Anders Lanng -> Mål

Oplæg fra Nicholas Pedersen

IF alliancen 6 - Bjerringbro IF 0

Målmanden, Silas Lystrup, havde stået en forrygende kamp. Selvom resultatet virker misvisende for forsvarets rolle, så havde de bestemt haft nok at se til. Op til flere redninger fra Silas selv, men også flere redninger fra forsvaret på mållinjen. Silas sender ingen ringere end Anders Lanng i dybden og så kender I efterhånden selv historien.

IF Alliancen 7 - Bjerringbro IF 0

Dommeren fløjtede kampen af. Endnu en sejr til IF Alliancen, og ligger nu alene i toppen af tabellen efter to kampe!

Man of the Match: Rasmus Villekjær Nielsen, man behøver ikke score eller assistere for at blive set. Rasmus kæmpede røven ud af bukserne i 90 minutter, og sikrede at Bjerringbro IF ikke fik et ben til jorden på midten. Fuldt fortjent!